Dodatni program

dODATNI PROGRAM

Ovde ćete saznati čime se još pored naše osnovne delatnosti i naših osnovnih proizvoda bavimo tj. koje brendove zastupamo i čije proizvode preporučujemo.

ROTO

GERMAN MADE

  • Nemačka preciznost garantuje kvalitet
  • Roto iza sebe ima 75 godina iskustva i više od 1500 patentiranih rešenja – nije slučajno
  • Roto rešenja prisutna su u celom svetu s više od 500 miliona krovnih i fasadnih prozora – nije slučajno
  • Roto kvalitet „made in Germany“ osvojio je prestižanu titulu „Najbolje fabrike 2010“ u Nemačkoj – nije slučajno

Izborom proizvoda marke Roto odlučili ste se za marku kvaliteta „Made in Germany“*. Naši krovni prozori, solarni sistemi i dodatna oprema proizvode se od prvoklasnih materijala i sirovina i poseduju uverljive karakteristike dugovečnosti, otpornosti, estetike i jednostavnosti održavanja.

Pre nego što proizvod napusti našu fabriku detaljno se „sistematski“ pregleda i ispituje u skladu sa normama. Distribuciju i ugradnju Roto proizvoda prepuštamo profesionalcima: Roto trgovačkim partnerima i krovopokrivačkim firmama.

Soudal

 

Soudal je najveći nezavisni evropski proizvođač zaptivnih masa, lepka i poliuretanske pene za profesionalne i privatne korisnike. Sa 2.600 zaposlenih u 16 proizvodnih pogona na četiri kontinenta, ova 100% Belgijska porodična firma, sa svojim osnivačem Vic Svertsa na vrhu je proizvođača građevinske hemije.
Soudal se razvio u međunarodnog partnera i stručnjaka za hemijske proizvode u građevini. Nastavak ulaganja u istraživanje i razvoj, kao i dugoročna vizija na polju inovacija te prilagođavanje lokalnim zahtevima tržišta rezultirali su Soudalovim izvrsnim performansama.

Šrafovska roba

Za bilo kakve detaljnije informacije u vezi šrafovske robe, molimo Vas da nas kontaktirate

Info

Copyright © 2021.P2P. Vibe All rights reserved.