uputstva za ugradnju

Načini i uputstva za ugradnju

Koji način ugradnje sudpere bi odgovarao vašem stilu kuhinje?

Sudopere Alveus su namenjene za različite vrste ugradnji, pa se mogu u potpunosti prilagoditi oblikovanim i arhitekturnim zahtevima vaše kuhinje.

Kod sudopere, različiti načini ugradnje zahtevaju različite postupke ugradnje.

Kod ugradnje kuhinjskih slavina vam savetujemo da koristite usluge profesionalnih vodoinstalatera.

KLASIČNO USADNA (I)

Klasično usadne  sudopere ( I ) ugrađuju se u kuhinjski pult i predstavljaju deo ukupne radne površine. U izrez odgovarajuće veličine stavimo sudoperu sa gornje strane i pričvrstimo je priloženim žabicama.

POTPUNO USADNA (F)

Potpuno usadne sudopere ( F )  ugrađuju se u kuhinjski pult iz vodoodpornog materijala (prirodni kamen, granitni materijali), koji je prethodno obrađen tako da je rub sudopere u istoj ravnini kao kuhinjski pult. Prednost potpuno usadnih kuhinjskih sudopera je radna površina bez rubova, sasvim lako čišćenje te atraktivni izgled.

POVRŠINSKO USADNA (S)

Površinsko usadne sudopere ( S ) ugrađuju se u kuhinjski pult i na taj se način postiže gotovo ujednačena radna površina. Tanki, gotovo neprimetni rubovi sudopere omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje, a ugradnja je sasvim laka i u klasične pultove.

UGRADNE POSUDE (U)

Ugradne posude ( U ) omogućavaju ugradnju sa donje strane kuhinjskog pulta, pri čemu rub sudopere prekriva kuhinjska površina pulta iz prirodnog kamena ili granitnih materijala. Takav smeštaj omogućava iskorištenje većih dimenzija te neograničen broj kombinacija. Odsutnost rubova razgraničenja pripomaže vrlo jednostavnom održavanju visokih higijenskih standarda te dugog veka trajanja kuhinje kao celine.

NASADNI

Nasadne sudopere ugrađuju se kao gornji završni element jednog ili više kuhinjskih ormarića. Visina ruba nasadne sudopere je 30 mm. Nasadne sudopere imaju zidni rub visine 30 mm ili su bez njega.

Info

Copyright © 2021.P2P. Vibe All rights reserved.