JUBILEE 50

45,999.90 RSD

Šifra proizvoda: 1126054 Kategorija: Oznaka:

Opis

Kuhinjske sudopera JUBILEE  je rezultat 50 godina iskustva, strasti i vizija, a odlikuju  se odlikuju prefinjenim dizajnom, čistih linija i besprekornog sjaja.

Izrađene su  od plemenitog nerđajućeg čelika AISI 304 (CrNi 18-10), a svojim oblikom se savršeno uklapa u savremeni dizajn kuhinja, pogotovo svojim zaobljenim i mekanim linijama.

Struktura  povšine je   KMB (satenska posuda, brušeni sjaj) .

Sa  natprosečnom  dubinom   do 205 mm,  debljinom lima 1 mm, i radijusom  od 15 mm, vaša kuhinja može imati veoma elegantan dizajn i buditi želju za neprestanim pranjem suđa.

Za moderniji izgled, postojećem izvornom obliku sudopere smo dodali estetski i iznad svega funkcionalni PUSH Pop Up sifon za odvod, koji omogućava upravljanje elegantno sakrivenim izlivnim otvorom samo pritiskom na dugme.

Za dodatni ugođaj i praktičnost, sudoperu smo oplemenili sa lepo oblikovanom drvenom daskom za rezanje, izrađenu od plemenitog drveta oraha, koji glatko klizi po koritu sudopere, te će vam biti od velike pomoći kod svakodnevne pripreme jela. Za vas dolazi kao poklon uz sudoperu.

Garancija na sudopere je 5 godina.

Dodatne informacije

Povrsina

KMB

Dimenzija

790X4721XL/D

Otvor sifona

Ø90

Ugradnja

Usadni (I)

Možda će vam se svideti …