NOVOSTI

Objavljeno 02.12.2021

POSETA SLOVENIJI

SA PARTNERIMA IZ SRBIJE POSETILI SMO ALVEUS u sloveniji

Zajedno sa naši prijateljima i partnerima posetili smo našu matičnu kompaniju u Sloveniji.

Objavljeno 11.11.2022

STALA I ALVEUS

Stala proizvodi - skandinavska preciznost, funkcionalnost i kvalitet

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači. Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage oba brenda sa ciljem da vam pruže više, bolje i bilo gde.

Stala proizvodi - skandinavska preciznost, funkcionalnost i kvalitet

Više od pola veka i Stala i Alveus nude vrhunske sudopere i prateće kuhinjske proizvode. Stala se fokusira na skandinavski dizajn i funkcionalnost, a Alveus se ističe u širokom rasponu proizvoda, samoizražavanju i estetici.

Alveus proizvodi u sklopu Alveus Nordic Collection već se mogu pronaći na Stalinoj internet stranici i policama skandinavskih trgovina, a sada ćete Staline proizvode moći kupiti i kod nas.

Početni asortiman uključuje Stalinu modernu kolekciju kuhinjskih radnih ploča s sudoperama od nerđajućeg čelika, granitne sudopere i praktične kuhinjske dodatke, koje možete pronaći na linku ovde.

Kako vide našu budućnost i šta o saradnji kažu direktor Alveusa Jože Kastelic i Stala Category Manager Jari Peltonen, saznajte u videu na ovom linku.

Ko je STALA?

Skandinavska preciznost za svakodnevni život – pažnja posvećena detaljima bez premca.

Stala je finska kompanija koja dizajnira, proizvodi i prodaje inovativna rešenja za funkcionalne kuhinje. Stalina filozofija vodilja je stvaranje lepih, visoko funkcionalnih i održivih proizvoda. Suština Stalinog znanja je sposobnost kombinovanja nerđajućeg čelika, finskog dizajna i svakodnevnog života. U fabrici u Lahtiju proizvode proizvode sa simbolima ‘Finski dizajn’ i ‘Key Flag’, koje sa ponosom izvoze u nekoliko zemalja. Od septembra 2020. godine Stala je deo grupe Kovinoplastika Lož.

Stala Seven kuhinjske radne ploče

Kuhinjske ploče od nerđajućeg čelika trenutno su u trendu. Uz kuhinjsku radnu ploču Stala izrađenu od visokokvalitetnog, izdržljivog i higijenskog nerđajućeg čelika, dobićete maksimalnu vrednost za svoj novac. Stalin asortiman Seven kuhinjskih ploča nudi rešenja za potrebe svih, od domaćih kuvara do zaposlenih pojedinaca u živahnim gradovima.

Paletu kuhinjskih ploča Stala Seven sa sudoperom možete pogledati ovde.

Inox kuhinjske radne ploče

Stala Combo granitne sudopere

Stala granitne sudopere su spoj dobrog dizajna i maksimalne funkcionalnosti. Odgovaraju različitim stilovima kuhinja – rustičnim, modernim, skandinavskim… Iznad svega, granitna sudopera crne boje je prekrasna kuhinjska sudopera. Granitne sudopere Stala Combo pogledajte – ovde.

Stala kompozitni sudoperi

Stala kuhinjski dodaci

Stala dodaci dopunjavaju užitak pripreme i kuvanja hrane. Praktični kuhinjski dodaci koji se lako održavaju, lepi su na izgled i udobni za korištenje. Staline dodatke (daske za rezanje i posude za oceđivanje) možete pogledati ovde.

Pročitajte iAlveus i Stala – Stronger together

 

Zajedno smo jači

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači.
Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage oba brenda sa ciljem da vam pruže više, bolje i bilo gde.

 

 

Sinergija dva brenda omogućava vam da odaberete dizajn koji odgovara vama i vašoj kuhinji, izražava vaš karakter i zadovoljava vaše potrebe za uživanjem u vašoj kuhinji. Naš raznovrstan asortiman fokusiran na funkcionalnost i dizajn omogućava vam autentičnost u dizajniranju vašeg doma.

Daje vam slobodu da se izrazite!

Objavljeno 21.09.2021

ELEKTRO PLOČE

COMBI PLOČA CERAL

Elekto ploče prilagođene su za ugradnju u čajne i manje kuhinje u garsonijerama, vikendicama te kućama za odmor. 

Sadrže šporet i kuhinjski sudoper u jednom proizvodu i idealni su za male prostore.

Svi modeli su opremljeni električnim grejačima i u skladu su sa direktivama EU o sigurnosti i elektromagnetnoj kompatibilnosti.

Copyright © 2021.P2P. Vibe All rights reserved.