Preduzeće Lož d.o.o. se nedavno iz Beograda preselilo na novu lokaciju, u industrijsku zonu u Šimanovcima. Nova poslovna zgrada sa velikim magacinskim prostorom na oko 1500 kvadrata, sada je moderan Logistički centar, tako da Lož d.o.o. može u svakom trenutku izaći u susret svojim poslovnim partnerima. Naime ovde u svakom momentu ima dovoljna količina, kako okova, tavanskih stepeništa i krovnih prozora za građevinarstvo, tako i sudopera, aspiratora, ručica i kvaka za domaćinstvo.

Preduzeće Kovinoplastika iz Slovenije postoji i radi više od pet decenija, a Lož d.o.o. je ćerka ove slovenačke firme i na našim prostorima uspešno posluje od 1992. godine. Sama činjenica da su u poslovanju sledili primer svoje matične firme, govori da se ovde negovao, a i sada se neguje, pre svega evropski način poslovanja i razmišljanja, uz stalno održavanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga.

Ukoliko želite da za svoju firmu ili kuću kupite najkvalitetnije okove za građevinarstvo, odnosno za drvenu, plastičnu ili aluminijumsku stolariju, uvek se možete obratiti firmi Lož d.o.o. Naime, Kovinoplastika se nalazi u grupaciji poznate nemačke firme ROTO FRANK AG, koja je poznata po izuzetno kvalitetnim okovima sa dosta pristupačnim cenama. Očigledno je da veliki broj firmi u zemlji, a i šire, poznaje asortiman ove firme, tako da za one koji tek kreću u biznis nije na odmet podvući sve ove podatke.

Drugi program preduzeća Lož d.o.o., takođe je odavno prepoznatljiv na ovim prostorima. Reč je o sudoperama i aspiratorima poznatog brenda ALVEUS. U našem asortimanu proizvoda, odnedavno se nalaze i krovni prozori i tavanske stepenice firme METALPRES, kao i program kvaka i ručica firme HOPPE.

Sve ove činjenice govore o veličini i značaju ovog preduzeća, načinu rada, kvalitetu posla i ispravnom poslovnom razmišljanju za buduća vremena.

 

www.kovinoplastika.si

Copyright ©2009 BlueSnake